Tots els pobles

Correu electrònic:[protegit per correu electrònic]

EN

Estàs aquí : Inici>Productes>Màquina de tall de paper

Contacta'ns

Mòbil: 86 18858786298

E-mail: [protegit per correu electrònic]

Què tal :86 18858786298

Afegeix: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, ciutat de Wanquan, comtat de Pingyang, ciutat de Wenzhou, província de Zhejiang

Rotlle de paper recobert de silici per embolicar aliments per tallar fulls amb cinta transportadora

La màquina de la sèrie SCL-800/1100/1400 és una màquina de tall de fulls de mida personalitzada. També s'anomena màquina de tall de rotlle a làmines, màquina de fulla de paper, màquina talladora per tallar fulls de diferents longituds i amplades per a la producció de productes de la indústria d'impressió i embalatge.

  • Descripció
  • Paràmetre
  • Aplicable
  • Visita a la fàbrica del client
  • Faq

Les màquines de models de sèrie tenen una taula de cinta transportadora, que és millor tallar rotllos de paper prims, lleugers i lliscants, com ara paper sandvitx, paper d'embolcall d'hamburgueses, etc. A més, també pot tallar paper general, paper de cartró, recobert de PE. paper, pvc, mascotes, pp, etc., material de pel·lícula de plàstic, des del rotlle jumbo fins a la forma de làmines. Havíem exportat la màquina model a Vietnam, Indonèsia, Tailàndia, Malàisia, Emirats Àrabs Units, Egipte, Algèria, Tunísia i així successivament clients del país. Poden utilitzar la màquina de tall de fulls de paper de la sèrie SCN de l'empresa Binbao per tallar fulls d'embolcall d'aliments per a sandvitx, hamburgueses , fruita, per fer diversos tipus de bosses de paper, per fer llibres o arxius de cobertes de pvc, per fer pel·lícules mèdiques de raigs X i tallar fulls de ventilador de gots de paper o en fulls d'etiquetes de motlle per a material d'embalatge

característica:
1. Bastidor de màquines: el bastidor de màquines adopta l’empresa Shanghai BaoSteel com a matèria primera d’acer. La paret del cos de la màquina de 16 mm de gruix fa que la màquina sigui més resistent i estancada.
2. Rodets d'alumini: tots els rotllos d'alumini instal·lats a la màquina, que estan sent provats d'equilibri dinàmic. El material es pot moure sense problemes en aquests corrons sense rascades.
3. Rodets PU: els rodets PU són d'alta resistència a l'abrasiu, cosa que pot assegurar la precisió d'alimentació de la màquina.
4. Elevador de cilindre: el material de rotllo jumbo pot ser fàcilment elevat pel cilindre des del terra. Estalvieu mà d'obra i feu funcionar fàcilment la màquina de tallar.
5. Motors: la màquina adopta un conjunt de servomotors i dos conjunts de motors asíncrons per conduir. Fa que la màquina funcioni amb una precisió de tall d’alt nivell (rang d’errors de 0.2 mm)
6.Sistema de control: la màquina de tall de paper de la sèrie SCL adapta un sistema de control operatiu intel·ligent i fàcil amb PLC de marca japonesa. Disposa de fulls de recompte automàtic, màquina de parada automàtica després de tallar per lot, detecció automàtica del diàmetre dels rotlles mare, funcions de control automàtic de tensió, etc. A la pantalla tàctil, també podeu comprovar els paràmetres de funcionament de la màquina.
7. Eliminació estàtica: la màquina té una barra estàtica per eliminar la influència de l'estàtica.
8. Recompte automàtic: la màquina comptarà automàticament la quantitat de fulls de tall i s'aturarà quan arribi a la configuració de quantitat de fulls desitjada al PLC.
9.Sense parar: quan l'operador recull els fulls de tall acabats, la màquina no s'atura i continua tallant els fulls de paper.

Sensor de seguiment de color 副本Cinta transportadora 副本
Sensor de seguiment de colors
Cinta transportadora
Armari de control elèctric 副本Rodets flotants 副本
Armari de control elèctric
Rodets flotants
Caixa de canvis i motor 副本Desbobinador hidràulic sense eix 副本
Caixa de canvis i motor
Desbobinador hidràulic sense eix
Ganivet de tallar i barra estàtica 副本Tauler de vibració per recollir 副本
Ganivet de tallar i barra estàtica
Tauler de vibració per a la recollida


Per què triar la màquina de tall de rotlles de paper a fulls de Binbao Machinery?


L'equip de maquinària de Binbao va treballar durant més de 10 anys a la màquina de tall de rotlles de paper a fulls (màquina de fulla de paper). La nostra màquina de tall de fulls de paper tipus ganivet de guillotina va complir els requisits de tall de fulls de paper d'alt nivell a la indústria de productes d'impressió i embalatge. Ens centrem en R+D i producció per tallar rotlles de paper prims a fulls (densitat de paper inferior a 50 g/m²), com ara paper mg per embolicar productes d'un sol ús, paper d'embolcall d'aliments i fulls de paper recoberts de silicona. Tots els enginyers tècnics i comercials de la màquina Binbao es graduen a la famosa universitat de la Xina. El coneixement tècnic professional i l'habilitat de comunicació en anglès garanteixen que puguem oferir el millor consultor i servei postvenda. Si necessiteu una funció de processament especial a la màquina de rotlle a làmines, els nostres equips d'enginyers us poden oferir suport per personalitzar la màquina segons la vostra fabricació real exigent.


插图 -2

2 jocs de màquina de fulles en una fàbrica de client

插图 -1

插图 -3


Quina diferència hi ha entre el nostre servei postvenda i els altres?


Com a fabricant internacional de màquines de tallar, oferim conjunts complets de llibres manuals de màquina en versió anglesa, diagrama de circuits, diagrama d'estructura mecànica. Els nostres enginyers de servei postvenda també poden parlar anglès i comunicar-se fàcilment amb els operadors dels clients. Hem gravat un gran nombre de vídeos de funcionament de la màquina. Són senzills i fàcils d'entendre, i poden ajudar els operadors de màquines dels clients a familiaritzar-se ràpidament amb la màquina i començar a treballar. Totes les màquines que produïm es poden connectar a Internet i el nostre equip tècnic pot comprovar de manera remota les fallades del sistema, establir paràmetres i altres serveis per als clients.


团队-1团队-2
equips de vendesdissenyador de màquines
团队-3插图 -17
control de qualitat
manuals de màquines


Quin material de rotlle es pot tallar en làmines a la màquina model?


La nostra màquina de tall de rotlles a làmines s'utilitza principalment per tallar diversos rotlles de paper en fulls, però també pot processar altres materials de rotlle per personalitzar fulls de mida, com ara llençols de tela no teixida mèdica per a llit quirúrgic, fulls d'embolcall d'equips mèdics per a esterilitzadors, pel·lícula de plàstic per a mascotes. fulls per a la coberta de llibres, fulls de pel·lícula de raigs X per a mascotes per a medicina, altres làmines de plàstic per a la decoració. Si no teniu idea del vostre material, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de prevenda per obtenir un consultor. Et donarem solució.


插图 -4插图 -5
paper d'embolcall d'alimentsFulls de paper MG
插图 -6插图 -7
portades de llibresfulls de paper de dibuix artístic
插图 -8插图 -9
fulls de pel·lícula de raigs X per a mascotesfulls de paper crepé/fulls de tela no teixida


Com rebre fulls de paper a la vostra màquina de tall de rotlle de paper a fulls?


Després del procés de tall, hem de treure aquests fulls de paper de la màquina i empaquetar-los en caixes o rames. La nostra màquina té tres tipus d'estructura per rebre fulls de paper, taula normal, taula de cinta transportadora i plataforma d'apilament automàtic. Heu de treure els fulls de paper manualment quan la màquina s'atura a la màquina de taula normal. Però la taula de cinta transportadora talla fulls de paper sense parar i transporta fulls de paper cap endavant. Els operaris es situen a la part davantera de la màquina i treuen fulls de paper sense aturar la màquina. És més eficient i segur. Si talleu fulls de paper de mida gran, és difícil treure'ls manualment. Així que el nostre enginyer dissenya la màquina amb plataforma d'apilament automàtic. Aquests, després de tallar els fulls de paper, es poden apilar a la plataforma i l'alçada màxima d'apilament pot ser de 1000 mm. És fàcil de descarregar amb carretó elevador.


SLC-4-1600-占地面积图

SCT-1400-无轴
SCN-占地面积图

Quina és la precisió de tall de la màquina de rotlle de paper a làmines?


La nostra màquina de fulla de paper pot assolir una precisió de tall de ± 0.2 mm. Els fulls de paper de qualsevol mida es poden alimentar directament a la màquina d'impressió offset i a la impressora oficial. La precisió de tall d'alt nivell garanteix la qualitat dels vostres productes després del processament.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


Quins són els avantatges dels suports de desenrotllament de màquines model SCL?


El suport de desenrotllament de la màquina de tallar en sèrie adopta un marc d'acer integrat i el pes base supera els 1500 kg. Com tots sabem, com més pesada sigui la base, el rotllo jumbo de paper es desenrotlla amb més estable i menys fluctuacions. El desenrotllament és més estable, la superfície de tall dels rotlles acabats és més plana i d'alta precisió. A més, el suport de desenrotllament té dos braços forts controlats pel cilindre hidràulic d'oli. Els braços poden aixecar fàcilment un pes màxim de 1600 kg i un màxim de 1500 mm de diàmetre. Els dos braços forts es fixen a la guia lineal, de manera que el rotlle jumbo de paper es pugui moure cap amunt, cap avall, esquerra i dreta amb precisió. Els mandrils de nucli de paper són opcionals, de tipus mecànic i de tipus d'expansió d'aire.


Quants fulls de paper es poden apilar a la taula de la cinta transportadora per lot de tall?


La maquinària Binbao va fabricar totes les màquines de tall de rotlles de paper a fulls amb funció de recompte automàtic. La taula de la cinta transportadora es pot baixar automàticament segons l'alçada d'apilament de fulls de paper (alçada màxima d'apilament de 150 mm). Per exemple, és fàcil apilar 1000 fulls de paper A70 de 4 g/m² a la taula.

插图 -12


Hi ha algun dispositiu d'eliminació d'estàtica en aquest model de màquina de fulla de paper?


Sí, normalment instal·lem un conjunt o dos conjunts de barres eliminadores d'estàtica a la nostra màquina de fulla de paper. Durant l'alimentació de la banda de paper a la màquina, la barra treballa contínuament per eliminar l'estàtica a la banda de paper. El paper prim és molt fàcil de generar electricitat estàtica, si no l'eliminem, el paper s'enrotlla i es bloqueja fàcilment a la boca del ganivet de tall transversal. A més, la qualitat de l'apilament dels fulls de paper també es veurà influenciada per l'electricitat estàtica.

Hi ha un dispositiu anti curling en aquest model de màquina de fulla de paper?


Emmagatzematge de rotlles de paper al magatzem durant massa temps, la xarxa de paper és molt fàcil d'enrotllar per influir en la qualitat de tall i apilament. Per resoldre el problema, podem instal·lar un dispositiu anti curling entre la unitat de tall i la unitat de desenrotllament. El nostre equip de vendes us presentarà aquest dispositiu segons les vostres característiques del material.


插图 -11


Què és una màquina de tall de rotlle de paper a làmines?


De fet, el nom de la màquina mostra clarament les seves funcions. S'utilitza per tallar rotlles de paper a fulls de paper de diferents mides per a la fabricació de productes industrials. La màquina de tall de rotlle de paper a fulls també s'anomena màquina de fulla de paper, màquina de fulla de paper, etc. A diferents regions, les persones tenen diferents noms per a aquesta màquina.


插图 -13
插图 -14


Per què necessitem la màquina de tall de rotlle de paper a làmines / màquina de fulla de paper?


És una màquina de conversió de paper molt comuna en el processament i impressió de paper, la indústria de fabricació de productes d'embalatge. A la fàbrica paperera, el paper es produeix en forma de rotlle en una màquina de fabricar paper. Però a la nostra vida, utilitzem principalment fulls de productes de paper, com ara paper de còpia A4/A3, paper d'art, llibres, revistes, quaderns d'exercicis, pòster, calendari, etc. A més, hem de convertir el rotllo de paper en fulls abans de fer alguns productes de paper, com ara caixes de paper per envasar cosmètics i arrossegaments, bosses de paper per a menjar per emportar. I la màquina d'impressió d'alimentació de fulls té una quota de mercat més alta. És més fàcil trobar una màquina d'impressió d'alimentació de fulls al mercat local. Per tant, també hem de tallar el rotllo de paper en fulls per introduir-los a la màquina d'impressió.

Quins tipus de màquines de tall de rotlle de paper a fulls hi ha i quines són les seves diferències?


Segons els diferents tipus de ganivet per al tall horitzontal, la màquina de tall de rotlle de paper a làmines es divideix en tres tipus. A la imatge-1, la màquina adopta el ganivet horitzontal tipus guillotina per tallar paper, que té una fulla de ganivet superior i una fulla de ganivet inferior. La fulla inferior del ganivet està fixada a la màquina. La fulla superior del ganivet es mou cap amunt i cap avall en guia lineal recta.
Un altre tipus de màquina de fulla de paper / màquina de tall de rotlle de paper a fulls adopta la fulla de ganivet rotatiu per tallar fulls de paper. Però aquest tipus de màquina també té dos tipus de ganivet de tall horitzontal, només la fulla de ganivet superior giratòria i les dues fulles rotatives junts.


Com triar una màquina de tall de rotlle de paper a làmines per als vostres productes?


Abans d'escollir una màquina de tall de rotlle de paper a làmines, hauríeu de conèixer tres problemes, quantes tones de rotlle de paper necessiteu tallar al dia o al mes? Quin és el rang de paper gsm dels vostres rotllos de paper? Quina mida de fulls de paper necessitareu tallar en el futur? Si la densitat del paper és inferior a 50 g/m², és millor triar el rotlle de paper de ganivet de guillotina a la màquina de tall de fulls. Alguns rotlles de paper de tipus especial tampoc s'han de tallar al rotllo de paper de ganivet rotatiu a la màquina de tall de fulls, com ara silici de doble cara. rotllo de paper recobert molt lliscant i amb mala rigidesa. La velocitat de la màquina de ganivet de tipus guillotina és inferior a la de la màquina de ganivet rotatiu, però té una precisió de tall més alta, poc sorollosa, sense rebaves ni pols. Si necessiteu tallar fulls de paper gruixuts i necessiteu una capacitat de producció molt alta, la màquina de tall de paper de tipus rotatiu és la vostra millor opció.

Nom

 Sèrie SCL

Amplada del rotlle mare (màxim)

800-1400mm

Diàmetre del rotlle mare (màxim)

1400mm

Capacitat de pes del rotlle mare

1200kg

Mida del nucli del paper

3 polzades (personalitzable disponible)

Longitud de tall

100-600mm

Interval de gruix

18-400gsm (depenen del material)

Tall de precisió

± 0.2mm

Velocitat de tall

120-150 talls per minut

Primer cas: fulls de paper adhesius
El nostre client del Vietnam, que importa paper autoadhesiu / paper adhesiu de la Xina. Tenen molts rotlles d'amplada diferents de 300 mm a 700 mm. Han de tallar el rotlle per personalitzar els fulls de longitud segons els requisits dels seus clients. Així que la nostra màquina model SCL-800 és la seva millor opció.

Segon cas: bosses de paper de la compra
La màquina de fabricació de bosses de paper de tipus d'alimentació de rotllos es fa cada cop més popular, però encara hi ha molts fabricants de bosses de paper que utilitzen una màquina de fabricació de bosses de paper amb unitat d'alimentació de fulls. Necessiten fulls de paper tallats després d'imprimir els seus rotllos de paper. La màquina model SCL pot afegir un sensor de seguiment de color per detectar la marca d'impressió al paper per millorar la precisió de tall. S'utilitza àmpliament a les bosses de paper i similars després del processament d'impressió.

Cas tercer: pel·lícula de plàstic
La màquina de la sèrie SCL no només pot tallar rotlles de paper en fulls, sinó que també funciona per tallar pel·lícules de plàstic, com ara pp, PVC, material de rotllo de plàstic gruixut per a mascotes. S'ha utilitzat en la fabricació de molts productes de làmines, com ara material de rotllo de PP tallat a fulls per a portades d'arxius i cobertes de quaderns, fer pel·lícules de raigs X per a medicina o fer fulls per a mascotes per a la coberta facial, protectors de pantalla tàctil.

Cas quatre: paper de dibuix blau
La màquina de la sèrie SCL té una unitat de ganivets tallants. La màquina pot produir fulls d'amplada diferents alhora ajustant l'amplada dels ganivets de tall. Per a la longitud, podeu configurar la longitud de tall a la pantalla tàctil. Per la funció, podeu obtenir fulls de paper de mida personalitzat segons les vostres comandes. Tenim alguns clients que l'utilitzen per tallar fulls de paper de dibuix blau, fulls de paper d'art, pel·lícula de PVC film.pet, etc., personalitzar productes de fulls de mida.


应用 1-1

应用 1-2

1
2
3
4
5
6
7
应用 4-1
应用 4-2
应用 4-3
应用 4-4

Cas primer
Màquina de tallar rotllos de paper de la sèrie BINBAO SCT a la nostra fàbrica de clients
La fàbrica de clients ubicada a Indonèsia, que és un dels majors fabricants d’etiquetes de contenidors del món. Van comprar tres conjunts d'equips de la nostra empresa, màquina de tallar adhesius d'etiquetes, màquina de tallar fulls de paper i màquina de tallar etiquetes.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Segon cas
Màquina de tall de rotllos de paper de la sèrie BINBAO SCL a la nostra fàbrica de clients
La màquina de la sèrie té un rendiment perfecte per tallar material de rotlle de paper prim i lliscant a mida personalitzada. Com a gran fabricant d’envasos alimentaris i productes d’un sol ús, el client compra dos conjunts d’aquest model de màquina alhora. S'utilitza principalment per tallar fulls específics de paper d'embalar hamburgueses / sandvitxos. La velocitat de funcionament estable pot arribar als 120 talls per minut.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Cas tercer
La màquina de la sèrie BINBAO SCL s’utilitza per tallar làmines de paper d’alumini a la nostra fàbrica de clients
Ens centrem principalment en la màquina de tallar material per a rotllos de paper, però la nostra màquina també pot tallar material de plàstic i làmines en alguns casos específics. A la indústria de la impressió i l’envasament, les làmines de plàstic tenen una gran demanda del mercat, com ara fer servir cobertes de llibres, pel·lícules mèdiques, decorar productes, etc. El paper d'alumini es pot utilitzar per embolicar alguns aliments que requereixen alts requisits de conservar frescos.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Cas Quatre
Màquina de la sèrie BINBAO SC-A4 dissenyada per tallar fulls de paper de mida A4 per fabricar resimes de paper de còpia a la nostra fàbrica de clients de Sri Lanka
Aquesta màquina de la sèrie es pot enllaçar amb la màquina d’embalar de reixes A4 per ser una línia de producció automàtica completa per a la producció de reixes de paper de còpia. És una màquina de capacitat mitjana que és la millor opció per a principiants de negocis o fabricants de petita escala. 案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

Cas cinc

Aquesta màquina de tall de rotlles de paper a fulls SCL-1400 serveix a una fàbrica de productes de paper d'embalatge acabat a Mèxic. A les imatges i el vídeo següents, podem veure el client utilitzant la nostra màquina talladora de fulls de paper per tallar el paper d'embolcall d'hamburgueses, pollastre fregit, entrepans i molt més. El paper d'embolcall d'aliments tallat s'envasa manualment.
A més de tallar paper d'embalatge d'aliments, les màquines de tall creuat de rotlles de paper de la sèrie SCL també poden tallar paper encerat, paper resistent al greix, paper de còpia A4, paper d'etiquetes autoadhesius, paper de llauna de forn, paper de carnisser, fulls de paper de forn i altres productes.

插图 -1
插图 -2
插图 -3
插图 -4

插图 -5


Cas cinc

La maquinària Binbao té prou experiència per fabricar una màquina de tall de fulls a mida per a fabricants de paper adhesiu d'etiquetes autoadhesives i pel·lícules. La nostra màquina de tall de rotlles a fulls model SCL tenia servei a més de 500 empreses fabricants i convertidors de paper adhesiu a tot el món, com Avery Dennison, Fuzhou, Mondi i Herma, etc. famosos i professionals proveïdors de productes d'etiquetes autoadhesives. Els nostres clients produeixen diversos tipus de productes d'etiquetes autoadhesives per a etiquetes de productes químics, de transport, mèdics, cosmètics, begudes, productes químics diaris.

客户案例-不干胶-6
客户案例-不干胶-7


客户案例-不干胶-5
客户案例-不干胶-1


客户案例-不干胶-3
客户案例-不干胶-4

1. Quin material utilitza el ganivet de la màquina de tallar paper?
Resposta: adoptem Alemanya que importa acer de tungstè com a material de ganivet de tall transversal. És prou dur i agut. Només cal afilar una vegada a l'any si es talla material de gruix normal.

2. La màquina pot funcionar molt bé per a rotlles de paper lleugers?
Resposta: Per descomptat, la nostra màquina tallava perfectament rotlles de paper lleugers.

3. Podeu afegir unitats de ganivets a la màquina?
Resposta: Sí, podem tenir una unitat de ganivets tallants per tallar rotllos de paper a diversos fulls alhora. Per exemple, podeu tallar paper de 1050 mm d'amplada a 210 mm * 5 fulls alhora.

4. El meu paper té una estàtica molt forta. Com es resol el problema?
Resposta: La nostra màquina ha instal·lat equips eliminadors estàtics de diversos conjunts segons el vostre nivell estàtic de material.

5. Sóc fabricant d’etiquetes de motlle. Tenim requisits molt elevats de precisió de tall. Quin és l'error de tall mínim de la vostra màquina?
Resposta: la nostra màquina model estàndard normal pot assolir una precisió de ± 0.2 mm. Però també podem fabricar màquines de tall de fulls de pel·lícules de plàstic impreses amb més precisió per a etiquetes de motlles i caixa de cigarrets.

6. Tinc alguns requisits de personalització per al processament dels nostres productes? Em pots ajudar?
Resposta: Comptem amb un equip de dissenyadors professionals per proporcionar solucions per personalitzar els requisits. Benvingut en contacte amb nosaltres i discutir les seves noves idees.

Contacta'ns