Tots els pobles

Correu electrònic:[protegit per correu electrònic]

EN

Estàs aquí : Inici>Productes>Màquina de tall de paper

Contacta'ns

Mòbil: 86 18858786298

E-mail: [protegit per correu electrònic]

Què tal :86 18858786298

Afegeix: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, ciutat de Wanquan, comtat de Pingyang, ciutat de Wenzhou, província de Zhejiang

BINBAO SCT Personalitzeu la mida de la màquina de tallar rotllos de paper Rotlle de paper a màquina de tallar fulles

La màquina de la sèrie SCT-800/1100/1400 és una màquina de tallar fulls de mida personalitzada per a fulls de paper de mida gran. També es denomina màquina de tall de rotlle a fulls, màquina de tallar, màquina de tallar talls per tallar fulls de longitud en els productes de la indústria d’impressió i embalatge.

  • Descripció
  • Paràmetre
  • Aplicable
  • Visita a la fàbrica del client
  • Faq

La màquina no només pot tallar material de paper general i especial, autoadhesiu, també pot tallar pvc, mascotes, pp, etc. Vam exportar el model de màquina a Filipines, Vietnam, Indonèsia, Tailàndia, Malàisia, Emirats Àrabs Units, Egipte, Algèria, Tunísia, Sud-àfrica, Alemanya, Polònia, Rússia, etc. màquina per tallar rajos de paper de mida personalitzada per a envasos d’aliments, per tallar fulls de paper imprimibles de grans dimensions per alimentar-los a la màquina d’impressió offset, per tallar paper autoadhesiu, paper adhesiu d’etiquetes. S'utilitza àmpliament a la indústria de la impressió i l'embalatge.

característica:
1. Bastidor de màquines: el bastidor de màquines adopta l’empresa Shanghai BaoSteel com a matèria primera d’acer. La paret del cos de la màquina de 16 mm de gruix fa que la màquina sigui més resistent i estancada.
2. Rodets d'alumini: tots els rotllos d'alumini instal·lats a la màquina, que estan sent provats d'equilibri dinàmic. El material es pot moure sense problemes en aquests corrons sense rascades.
3. Rodets PU: els rodets PU són d'alta resistència a l'abrasiu, cosa que pot assegurar la precisió d'alimentació de la màquina.
4. Elevador de cilindre hidràulic: el material de rotllo jumbo pot ser fàcilment elevat per l’eix menys cilindre hidràulic del terra. Estalvieu mà d'obra i feu funcionar fàcilment el processament de càrrega de rotllos jumbo.
5. Motors: la màquina adopta un conjunt de servomotors i dos conjunts de motors asíncrons per conduir. Fa que la màquina funcioni amb una precisió de tall d’alt nivell (rang d’errors de 0.2 mm)
6. Sistema de control: la màquina de tall de paper de la sèrie SCN adapta un sistema de control de funcionament intel·ligent i fàcil amb PLC de marca japonesa. Disposa de fulls de comptatge automàtics, màquina d’aturada automàtica després del tall per lot, detecció automàtica del diàmetre dels rotllos mare, control automàtic de la tensió, etc. A la pantalla tàctil, també podeu comprovar els paràmetres de funcionament de la màquina.
7. Palet apilable: la màquina té un palet apilable, que permet apilar fulls de paper al palet. També té una pissarra vibrant perquè la vora dels fulls de paper sigui llisa i neta. L'alçada màxima d'apilament pot ser de 1000 mm. Podeu descarregar el palet fàcilment de la màquina mitjançant un carretó elevador.
8. Equip d’inserció de marques: la màquina pot comptar automàticament els fulls de paper de sortida i inserir marques a la pila de fulls de paper apilables.
9. Sensor de marques de colors: si necessiteu tallar rotlles de material imprès, la màquina pot afegir un sensor de marca d'impressió de color per detectar marques i millorar la precisió de tall.


SCT- 细节 -Pilats apilablessct- 细节 -Piles apilables-2
Apilament de piles-2Controlador de guia web
Armari de control elèctricRodets flotants
Armari de control elèctricRodets flotants
Estació de cilindre hidràulicElevador hidràulic
Estació de cilindre hidràulic
Elevador hidràulic
Marqueu l’equip d’insercióGanivet rodó de tall
Marqueu l’equip d’insercióGanivet rodó de tall
Plataforma d'apilamentTauler de control del guia web
Plataforma d'apilamentTauler de control del guia web


Per què triar la màquina de tall de rotlles de paper a fulls de Binbao Machinery?


L'equip de maquinària de Binbao va treballar durant més de 10 anys a la màquina de tall de rotlles de paper a fulls (màquina de fulla de paper). La nostra màquina de tall de fulls de paper tipus ganivet de guillotina va complir els requisits de tall de fulls de paper d'alt nivell a la indústria de productes d'impressió i embalatge. Ens centrem en R+D i producció per tallar rotlles de paper prims a fulls (densitat de paper inferior a 50 g/m²), com ara paper mg per embolicar productes d'un sol ús, paper d'embolcall d'aliments i fulls de paper recoberts de silicona. Tots els enginyers tècnics i comercials de la màquina Binbao es graduen a la famosa universitat de la Xina. El coneixement tècnic professional i l'habilitat de comunicació en anglès garanteixen que puguem oferir el millor consultor i servei postvenda. Si necessiteu una funció de processament especial a la màquina de rotlle a làmines, els nostres equips d'enginyers us poden oferir suport per personalitzar la màquina segons la vostra fabricació real exigent.


插图 -3

插图 -1

插图 -2


Quina diferència hi ha entre el nostre servei postvenda i els altres?


Com a fabricant internacional de màquines de tallar, oferim conjunts complets de llibres manuals de màquina en versió anglesa, diagrama de circuits, diagrama d'estructura mecànica. Els nostres enginyers de servei postvenda també poden parlar anglès i comunicar-se fàcilment amb els operadors dels clients. Hem gravat un gran nombre de vídeos de funcionament de la màquina. Són senzills i fàcils d'entendre, i poden ajudar els operadors de màquines dels clients a familiaritzar-se ràpidament amb la màquina i començar a treballar. Totes les màquines que produïm es poden connectar a Internet i el nostre equip tècnic pot comprovar de manera remota les fallades del sistema, establir paràmetres i altres serveis per als clients.


团队-1团队-2
equips de vendesdissenyador de màquines
团队-3插图 -17
control de qualitat
manuals de màquines


Quin material de rotlle es pot tallar en làmines a la màquina model?


La nostra màquina de tall de rotlles a làmines s'utilitza principalment per tallar diversos rotlles de paper en fulls, però també pot processar altres materials de rotlle per personalitzar fulls de mida, com ara llençols de tela no teixida mèdica per a llit quirúrgic, fulls d'embolcall d'equips mèdics per a esterilitzadors, pel·lícula de plàstic per a mascotes. fulls per a la coberta de llibres, fulls de pel·lícula de raigs X per a mascotes per a medicina, altres làmines de plàstic per a la decoració. Si no teniu idea del vostre material, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de prevenda per obtenir un consultor. Et donarem solució.


插图 -4插图 -5
paper d'embolcall d'alimentsFulls de paper MG
插图 -6插图 -7
portades de llibresfulls de paper de dibuix artístic
插图 -8插图 -9
fulls de pel·lícula de raigs X per a mascotesfulls de paper crepé/fulls de tela no teixida


Com rebre fulls de paper a la vostra màquina de tall de rotlle de paper a fulls?


Després del procés de tall, hem de treure aquests fulls de paper de la màquina i empaquetar-los en caixes o rames. La nostra màquina té tres tipus d'estructura per rebre fulls de paper, taula normal, taula de cinta transportadora i plataforma d'apilament automàtic. Heu de treure els fulls de paper manualment quan la màquina s'atura a la màquina de taula normal. Però la taula de cinta transportadora talla fulls de paper sense parar i transporta fulls de paper cap endavant. Els operaris es situen a la part davantera de la màquina i treuen fulls de paper sense aturar la màquina. És més eficient i segur. Si talleu fulls de paper de mida gran, és difícil treure'ls manualment. Així que el nostre enginyer dissenya la màquina amb plataforma d'apilament automàtic. Aquests, després de tallar els fulls de paper, es poden apilar a la plataforma i l'alçada màxima d'apilament pot ser de 1000 mm. És fàcil de descarregar amb carretó elevador.


SLC-4-1600-占地面积图

SCT-1400-无轴
SCN-占地面积图

Quina és la precisió de tall de la màquina de rotlle de paper a làmines?


La nostra màquina de fulla de paper pot assolir una precisió de tall de ± 0.2 mm. Els fulls de paper de qualsevol mida es poden alimentar directament a la màquina d'impressió offset i a la impressora oficial. La precisió de tall d'alt nivell garanteix la qualitat dels vostres productes després del processament.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


Quins són els avantatges dels suports de desenrotllament de màquines model SLA?


El suport de desenrotllament de la màquina de tallar en sèrie adopta un marc d'acer integrat i el pes base supera els 1500 kg. Com tots sabem, com més pesada sigui la base, el rotllo jumbo de paper es desenrotlla amb més estable i menys fluctuacions. El desenrotllament és més estable, la superfície de tall dels rotlles acabats és més plana i d'alta precisió. A més, el suport de desenrotllament té dos braços forts controlats pel cilindre hidràulic d'oli. Els braços poden aixecar fàcilment un pes màxim de 1600 kg i un màxim de 1500 mm de diàmetre. Els dos braços forts es fixen a la guia lineal, de manera que el rotlle jumbo de paper es pugui moure cap amunt, cap avall, esquerra i dreta amb precisió. Els mandrils de nucli de paper són opcionals, de tipus mecànic i de tipus d'expansió d'aire.


Quants fulls de paper es poden apilar a la taula de la cinta transportadora per lot de tall?


La maquinària Binbao va fabricar totes les màquines de tall de rotlles de paper a fulls amb funció de recompte automàtic. La taula de la cinta transportadora es pot baixar automàticament segons l'alçada d'apilament de fulls de paper (alçada màxima d'apilament de 150 mm). Per exemple, és fàcil apilar 1000 fulls de paper A70 de 4 g/m² a la taula.

插图 -12


Hi ha algun dispositiu d'eliminació d'estàtica en aquest model de màquina de fulla de paper?


Sí, normalment instal·lem un conjunt o dos conjunts de barres eliminadores d'estàtica a la nostra màquina de fulla de paper. Durant l'alimentació de la banda de paper a la màquina, la barra treballa contínuament per eliminar l'estàtica a la banda de paper. El paper prim és molt fàcil de generar electricitat estàtica, si no l'eliminem, el paper s'enrotlla i es bloqueja fàcilment a la boca del ganivet de tall transversal. A més, la qualitat de l'apilament dels fulls de paper també es veurà influenciada per l'electricitat estàtica.

Hi ha un dispositiu anti curling en aquest model de màquina de fulla de paper?


Emmagatzematge de rotlles de paper al magatzem durant massa temps, la xarxa de paper és molt fàcil d'enrotllar per influir en la qualitat de tall i apilament. Per resoldre el problema, podem instal·lar un dispositiu anti curling entre la unitat de tall i la unitat de desenrotllament. El nostre equip de vendes us presentarà aquest dispositiu segons les vostres característiques del material.


插图 -11


Què és una màquina de tall de rotlle de paper a làmines?


De fet, el nom de la màquina mostra clarament les seves funcions. S'utilitza per tallar rotlles de paper a fulls de paper de diferents mides per a la fabricació de productes industrials. La màquina de tall de rotlle de paper a fulls també s'anomena màquina de fulla de paper, màquina de fulla de paper, etc. A diferents regions, les persones tenen diferents noms per a aquesta màquina.


插图 -13
插图 -14


Per què necessitem la màquina de tall de rotlle de paper a làmines / màquina de fulla de paper?


És una màquina de conversió de paper molt comuna en el processament i impressió de paper, la indústria de fabricació de productes d'embalatge. A la fàbrica paperera, el paper es produeix en forma de rotlle en una màquina de fabricar paper. Però a la nostra vida, utilitzem principalment fulls de productes de paper, com ara paper de còpia A4/A3, paper d'art, llibres, revistes, quaderns d'exercicis, pòster, calendari, etc. A més, hem de convertir el rotllo de paper en fulls abans de fer alguns productes de paper, com ara caixes de paper per envasar cosmètics i arrossegaments, bosses de paper per a menjar per emportar. I la màquina d'impressió d'alimentació de fulls té una quota de mercat més alta. És més fàcil trobar una màquina d'impressió d'alimentació de fulls al mercat local. Per tant, també hem de tallar el rotllo de paper en fulls per introduir-los a la màquina d'impressió.

Quins tipus de màquines de tall de rotlle de paper a fulls hi ha i quines són les seves diferències?


Segons els diferents tipus de ganivet per al tall horitzontal, la màquina de tall de rotlle de paper a làmines es divideix en tres tipus. A la imatge-1, la màquina adopta el ganivet horitzontal tipus guillotina per tallar paper, que té una fulla de ganivet superior i una fulla de ganivet inferior. La fulla inferior del ganivet està fixada a la màquina. La fulla superior del ganivet es mou cap amunt i cap avall en guia lineal recta.
Un altre tipus de màquina de fulla de paper / màquina de tall de rotlle de paper a fulls adopta la fulla de ganivet rotatiu per tallar fulls de paper. Però aquest tipus de màquina també té dos tipus de ganivet de tall horitzontal, només la fulla de ganivet superior giratòria i les dues fulles rotatives junts.


Com triar una màquina de tall de rotlle de paper a làmines per als vostres productes?


Abans d'escollir una màquina de tall de rotlle de paper a làmines, hauríeu de conèixer tres problemes, quantes tones de rotlle de paper necessiteu tallar al dia o al mes? Quin és el rang de paper gsm dels vostres rotllos de paper? Quina mida de fulls de paper necessitareu tallar en el futur? Si la densitat del paper és inferior a 50 g/m², és millor triar el rotlle de paper de ganivet de guillotina a la màquina de tall de fulls. Alguns rotlles de paper de tipus especial tampoc s'han de tallar al rotllo de paper de ganivet rotatiu a la màquina de tall de fulls, com ara silici de doble cara. rotllo de paper recobert molt lliscant i amb mala rigidesa. La velocitat de la màquina de ganivet de tipus guillotina és inferior a la de la màquina de ganivet rotatiu, però té una precisió de tall més alta, poc sorollosa, sense rebaves ni pols. Si necessiteu tallar fulls de paper gruixuts i necessiteu una capacitat de producció molt alta, la màquina de tall de paper de tipus rotatiu és la vostra millor opció.

Nom del model

 Sèrie SCT

Amplada del rotlle mare (màxim)

800-1400mm

Diàmetre del rotlle mare (màxim)

1400mm

Capacitat de pes del rotlle mare

1400kg

Mida del nucli del paper

3 polzades (personalitzable disponible)

Longitud de tall

350-1000mm

Interval de gruix

35-400gsm

Tall de precisió

± 0.2

Velocitat de tall

150 talls per minut

Alçada d'apilament de palets

1000mm

Primer cas: fulls de paper adhesius
Tenim un client a l’Iran que té la seva pròpia màquina de recobriment per fusió en calent per fabricar rotlles adhesius de paper per si sols. Van tallar el rotlle de paper a fulls amb una màquina senzilla. Necessita apilar i treure fulls de paper manualment abans de comprar la màquina de tallar fulls model SCT. Poden tallar fulls de paper de mida gran per personalitzar el client i apilar fàcilment fulls de paper al palet ara. No només millora la productivitat, sinó que també permet estalviar costos laborals.  

Segon cas: Ventilador de gots de paper
Hi ha molts fabricants de gots de paper que utilitzen màquines de tallar troquelades per alimentar fulls de paper. Per tant, han de tenir una màquina de tall de rotllos de paper d’alta productivitat amb fulls amb sensor de seguiment de marques de colors. Després d'imprimir aquests rotlles de paper a la màquina d'impressió flexible, aquests rotlles es lliuraran a la màquina de tall de fulls per tal de tallar fulls abans de processar el troquelat. Si utilitzeu una màquina d'impressió offset tipus alimentador de fulls, també us pot ajudar a tallar rotllos de paper en blanc a fulls amb una precisió de tall elevada, que poden assolir els requisits de precisió de la màquina d'impressió offset.

Cas tercer: pel·lícula de plàstic
La màquina de la sèrie SCT no només pot tallar rotllos de paper en fulls, sinó que també pot treballar per tallar pel·lícules de plàstic, com ara material de rotllo de plàstic gruixut, pp, pvc, per a mascotes. S'ha utilitzat en molts fulls de fabricació de productes, com ara tallar material de rotllos de pp a fulls per a cobertes d'arxius i portàtils, fer pel·lícules de raigs X per a metges o fabricar fulls de mascotes per a cobertes facials i protectors de pantalla tàctil.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2

Cas primer
Màquina de tallar rotllos de paper de la sèrie BINBAO SCT a la nostra fàbrica de clients
La fàbrica de clients ubicada a Indonèsia, que és un dels majors fabricants d’etiquetes de contenidors del món. Van comprar tres conjunts d'equips de la nostra empresa, màquina de tallar adhesius d'etiquetes, màquina de tallar fulls de paper i màquina de tallar etiquetes.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Segon cas
Màquina de tall de rotllos de paper de la sèrie BINBAO SCL a la nostra fàbrica de clients
La màquina de la sèrie té un rendiment perfecte per tallar material de rotlle de paper prim i lliscant a mida personalitzada. Com a gran fabricant d’envasos alimentaris i productes d’un sol ús, el client compra dos conjunts d’aquest model de màquina alhora. S'utilitza principalment per tallar fulls específics de paper d'embalar hamburgueses / sandvitxos. La velocitat de funcionament estable pot arribar als 120 talls per minut.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Cas tercer
La màquina de la sèrie BINBAO SCL s’utilitza per tallar làmines de paper d’alumini a la nostra fàbrica de clients
Ens centrem principalment en la màquina de tallar material per a rotllos de paper, però la nostra màquina també pot tallar material de plàstic i làmines en alguns casos específics. A la indústria de la impressió i l’envasament, les làmines de plàstic tenen una gran demanda del mercat, com ara fer servir cobertes de llibres, pel·lícules mèdiques, decorar productes, etc. El paper d'alumini es pot utilitzar per embolicar alguns aliments que requereixen alts requisits de conservar frescos.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Cas Quatre
Màquina de la sèrie BINBAO SC-A4 dissenyada per tallar fulls de paper de mida A4 per fabricar resimes de paper de còpia a la nostra fàbrica de clients de Sri Lanka
Aquesta màquina de la sèrie es pot enllaçar amb la màquina d’embalar de reixes A4 per ser una línia de producció automàtica completa per a la producció de reixes de paper de còpia. És una màquina de capacitat mitjana que és la millor opció per a principiants de negocis o fabricants de petita escala. 案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

1. Quin material utilitza el ganivet de la màquina de tallar paper?
Resposta: adoptem Alemanya que importa acer de tungstè com a material de ganivet de tall transversal. És prou dur i agut. Només cal afilar una vegada a l'any si es talla material de gruix normal.
2. Podeu afegir unitats de ganivets a la màquina?
Resposta: La màquina del model SCT és adequada per tallar una o dues fulles alhora. La unitat de ganivets tallants s’utilitzarà per tallar dos fulls i retallar la vora del paper. Si voleu tallar més fulls alhora, tenim altres models de màquines disponibles.
3. El meu paper té una estàtica molt forta. Com es resol el problema?
Resposta: La nostra màquina ha instal·lat equips eliminadors estàtics de diversos conjunts segons el vostre nivell estàtic de material.
4. Sóc fabricant d’etiquetes de motlle. Tenim requisits molt elevats de precisió de tall. Quin és l'error de tall mínim de la vostra màquina?
Resposta: la nostra màquina model estàndard normal pot assolir una precisió de ± 0.2 mm. Però també podem fabricar màquines de tall de fulls de pel·lícules de plàstic impreses amb més precisió per a etiquetes de motlles i caixa de cigarrets.

Contacta'ns