Tots els pobles

Correu electrònic:[protegit per correu electrònic]

EN

Notícies d'empresa

Estàs aquí : Inici>Notícies>Notícies d'empresa

El client antic de Vietnam va tornar a comprar els nostres dos conjunts de rotlle de paper a màquina de tall de fulls

Hora: 2021-06-16 Accessos : 17

El famós fabricant de bosses de paper de Vietnam va tornar a comprar els nostres rotllos de paper SCT a màquines de tall transversal.
Aquest client va comprar la nostra màquina de tall transversal de petits rotlles de paper a fulls fa dos anys. A mesura que creix el seu negoci, per tal d’oferir eficiència de producció, han de comprar una gran màquina transversal per tallar el paper. Hem introduït la màquina de tall transversal d’apilament automàtic SCT en venda calenta. Aquest model és adequat per tallar fulls de paper grans. Pot recollir i apilar el paper tallat en un palet. L'alçada d'apilament pot arribar als 1000 mm. Podem treure fàcilment el paper tallat de la màquina amb un carretó elevador.
Com que el client està molt ansiós, primer organitzem l’enviament de la primera màquina. Tenim previst enviar la segona màquina a finals d'abril d'aquest any.
Abans de l’enviament, vam realitzar proves i inspeccions estrictes a la màquina d’acord amb les normes d’inspecció de fàbrica. I va rodar un vídeo complet en execució als clients per a la seva acceptació.
La màquina s’embolica amb un drap impermeable i es col·loca sobre un palet de fusta. La caixa de fusta lliure de fumigacions pot evitar que la màquina es faci malbé per les onades i les turbulències al mar.

越南 发货 -1 副本

越南 发货 -2 副本


越南 发货 -3 副本

越南 发货 -4 副本


越南 发货 -5 副本
越南 发货 -6 副本