Tots els pobles

Correu electrònic:[protegit per correu electrònic]

EN

Notícies d'empresa

Estàs aquí : Inici>Notícies>Notícies d'empresa

Una altra màquina de tallar rotllos de paper conforme a la CE es va instal·lar i va funcionar amb èxit a Espanya

Hora: 2021-06-15 Accessos : 30

La nostra empresa compta amb més de deu anys d’experiència en la producció i desenvolupament de màquines de tallar rotllos de paper. La nostra màquina de tallar cobreix gairebé totes les necessitats de processament de rotlles de paper. Les nostres màquines són confiades per clients de tot el món, especialment en els camps del paper d’embalatge alimentari, gots de paper, bosses de paper i altres productes d’embalatge i impressió.
Després que el nostre equip tècnic hagi continuat desenvolupant i actualitzant les nostres màquines, les màquines de tallar la nostra empresa han entrat gradualment al mercat europeu. Aprovar la certificació CE és l’única manera d’entrar al mercat europeu.
Les nostres màquines estan dissenyades d’acord amb les normes europees CE d’estructura mecànica, compleixen els requisits europeus de components elèctrics i compleixen els requisits de seguretat de la UE.
La màquina de tallar BDFQ-1100D es va instal·lar i operar amb èxit a Barcelona, ​​Espanya. Aquesta màquina ha obtingut el certificat CE emès per BV. Aquest client és una fàbrica de paper de cigarrets i té una àmplia base de clients a Europa i el nord d’Àfrica. Per tant, els primers dies en què van establir contacte amb nosaltres, van insistir reiteradament en la precisió de tall i altres requisits de qualitat.
Fins ara, la nostra màquina de tallar s’ha venut a molts països desenvolupats mitjans d’Europa, com Gran Bretanya, Alemanya, Croàcia, Romania, Espanya, etc. La nostra empresa sempre ha pres el servei postvenda d’alta qualitat i amb consciència com a nucli del seu desenvolupament. En el futur, continuarem millorant el rendiment de la màquina de tallar per atendre més clients de la indústria d’impressió i embalatge de paper.

配 图 -1 副本

配 图 -2 副本


西班牙 -1 副本
西班牙 -2 副本